ÄNTLIGEN!!!

Nu ligger ridlägerbilderna uppe på Jutagårdens bildsida.smiley smileysmileyhttp://bilder2011.jutagardensstuteri.se

Jag har fått tusen frågor och påtryckningar från sugna ridlägerdeltagare som längtat efter att bilderna ska läggas upp på hemsidan. Det är jätteroligt att så många visat intresse för detta. Beklagar verkligen att det dröjt. Men det har varit strul med bildsidan och det har inte gått att lägga upp bilderna. Eller jag har i alla fall inte fått det att fungera. Förmodligen var bilderna alldeles för många och alldeles för stora så jag har tyvärr fått minska ned dom ganska mycket vilket innebär att kvalitén på bilderna blivit lite sämre. Lite tråkigt men det fick bli så då jag kände att jag inte kunde vänta längre nu. Totalt har jag lagt upp 3300 bilder från sommarens läger så det kanske inte är så konstigt att man stöter på problem.smiley

Varsågod. Nu är det bara att kika runt bland albumen!smiley