I går var första dagen på teoriveckan. Det var hoppning som stod på schemat och denna gång skulle vi instruktörer prata om och visa de vanligaste hoppövningarna vi har på lektion. Frida och Åsa red medans jag berättade om vad publiken fick se, vad man skulle tänka på och vad som lätt kan bli fel. Hästarna som gick med på hoppningen var Mr X, Kråkan, Mode och Jazmin.

Det var massor med elever, föräldrar och syskon som kom på denna teoridag. Kul att närmare 100 personer fanns på plats i ridhuset för att ta del av och lära sig mer om hoppning.

Samma dag, alltså igår inleddes en gröna kortet kurs för ryttare och föräldrar till ryttare som vill ut och tävla på lokal nivå. Det var otroligt många som var med på denna kurs. 25 stycken fick jag det till när jag räknade deltagarna igår. Ni kan tänka er att det var ganska trångt i cafeterian.smiley Häftigt och roligt att det finns ett sådant tävlingssug i klubben.

.

Idag har Åsa och Frida haft hand om teoridagen så jag har ännu inte fått någon rapport om hur allt gått. Åsa har haft hand om pysseldag i stallet och Frida har haft träff 2 i gröna kortet kursen. Jag berättar mer om det en annan dag. Jag får säkert höra allt imorgon när jag kommer till Juta.