Jag tänkte bara passa på och hylla SVT play lite för deras fantastiska hästsportsida. Där kan du gå in och titta på det mesta från Stockholm horse show. Allt ifrån hopp och dressyrtävlingar, stjärnornas hoppning, körning till den mysiga familjematinén med flertalet riktigt bra nummer. Bra tv för den hästintresserade. Just familjematinén är väldigt mycket show, glitter och glamour. Underhållning med och runt hästen för hela familjen.

Gå in och titta. Rekommenderas verkligen!smiley

http://svtplay.se/t/103675/hastsport

.

Att vi numera kan se så mycket ridsport i tv har vi den kända tv-profilen Jan Svanlund att tacka för. Han jobbade hårt för att hästsporten skulle tv-sändas mer och sakta men säkert fick sporten mer och mer sändningstid. Något som uppskattas av många runt om i landet. Jan har betytt en hel del för ridsporten genom att vara dess “ombudsman” i TV-huset. Det är bla tack vare honom som världscuphoppningarna har sänts live på SvT Play under hela året. Jan Svanlund avled i mars 2011.