Nu kommer den efterlängtade fortsättningen av hästarna genom tiderna. Det har blivit dags för del 3 som är den sista i ordningen.

.

Carina

Hon är en C-ponny som vi lånade av Åsa Alsterlund under 2009-2011. Carina är nu en glad pensionär och lever livets glada dagar hemma hos Åsa.

.

Magic Hope

Han är född på Jutagården år 2008. Hoppe som han kallades var Maggis föl efter hingsten Hip hop. Tyvärr blev Hoppe trampad som föl och fick en fraktur och tvingades avlivas ett år senare då han aldrig blev bra i benet.

.

A Running PrincessHon föddes på Jutagården 2008. Prinsessan som hon kallades var Oroniccos föl efter travhingsten Finish. Prinsessan blev inkörd och tränad men sommaren 2011 fick vi tyvärr avliva henne då hon drabbats av förgiftning. Troligtvis har hon ätit en växt som heter Stånds som är giftig med dödlig utgång.

.

Lakris Han köptes 2008 som ett föl och är fortfarande kvar hos oss.

.

Diamonds Iceman Ice köptes av eleven Sara Andersson år 2009. Det var Sara som ägde Alecsina innan vi köpte henne. Ice är fortfarande kvar hos oss.

.

Tommy Lee Han köptes 2009. Tommy fick tyvärr hastigt lämna oss då han drabbats av sjukdomen botulism ht-2011. Han var en storfavorit på ridskolan och det känns fortfarande jobbigt att prata om det tragiska som hände.smiley

.

Freja

Hon köptes 2009 och är fortfarande kvar hos oss.

.

Rose

Hon köptes 2010 och är fortfarande kvar hos oss.

.

Titt-Ut

Han är en shetlandsponny som vi var fodervärdar åt under en kortare tid år 2010.

.

Mr X

Han köptes 2010 av Fanny och är fortfarande kvar hos oss.

.

Abbey

Hon är en D-ponny som var hos oss en kortare tid under 2010 när hon var till salu.

.

Åsakvarns Joker

Han köptes 2011 och är vårt framtidshopp. Vi hoppas att han blir kvar under många år framöver då han bara är 2 år.