Den 28-29 december var det en julkurs på Jutagården. Det var 8 stycken träningssugna ryttare med egna hästar och ponnyer som kom för att ta del av två intensiva dagar. De fick själva välja om de ville träna hoppning eller dressyr. Vissa valde att blanda medans andra inriktade sig på en disciplin. De red i små grupper vilket gjorde att alla fick mycket hjälp. Alla deltagarna var nöjda och när jag frågade vad som kunde varit bättre sa en deltagare att det enda felet var att det var för kort. Det kunde lätt varit ett par dagar till. En annan tyckte att det skulle vara en sjudagars kurs… Jisses säger jag… då hade verkligen hästarna fått bekänna färg… jag tyckte både hästar och ryttare såg möra ut efter två dagar. En fortsättning var det många som önskade så vi får väl se om vi kan klämma in någon ny kurs på nåt lov eller helg så dessa träningsfreak får sin önskan uppfylld.

smiley