Nu är allt igång som vanligt igen och det är riktigt roligt att träffa alla elever igen.

.

Ny barngrupp

Vi har startat upp en ny barngrupp på lördagar kl 12.00-13.00. Gruppen är full.

Ny vuxengrupp

Vi kommer inom kort att starta en vuxengrupp på fredagar kl 15.00-16.00. (Alla vuxna har inte lämnat klart besked än och det kan eventuellt finnas någon plats kvar om du vet någon som är intresserad.)

Nya hoppgrupper

Vi har även startat två stycken hoppgrupper på fredagar 18.00-19.00 och 19.00-20.00 för elever som vill ha hoppning varje vecka. För att få rida i dessa grupper ska man antingen rida lektion 2 ggr i veckan eller ha egen häst.

.

Nicosia, Newton, Oliv, Obell och Obelix

De nya hästarna har varit här en vecka. Vi har lärt känna dem bättre och ju längre tiden går desto fler bra sidor upptäcker man. Det känns verkligen superbra och vi är väldigt nöjda med våra nytillskott.

Nicosia och Newton har ridits mestadels av Frida och Åsa men Stallassistenterna Sandra och Petra har också provat att rida dem.

Småttingarna Oliv, Obell och Obelix har hanterats och tränats från marken. Många Stallassistenter har borstat och ledtränat med dom.

Hästarna verkar trivas på sin nya gård och alla människor som vistas i stallet kan inte unvika att stanna upp utanför boxarna för att spana in våra nya ponnys. Det är många som väntar med spänning på att få prova rida domsmiley

.

Joker

Åsa har börjat jobba mer med Joker och han har haft sadel på sig i veckan. Snart dröjer det inte länge innan hon är uppe och rider honom.

Viper

Viper som vi lånar av Alexandra Davidsson har ridits och tränats flitigt under vintern. Under veckan som gått har han varit med på några lektioner. De elever som ridit honom har varit väldigt nöjda och han har sett riktigt fin ut. Vi lånar Viper till den sista februari sen ska vi bestämma oss om vi ska köpa honom eller inte.

.

Bilder från en uteritt

I veckan red vi ut på en uteritt i den fina snön. Jag red Tweed, Åsa red Lakris, Frida red Newton och Petra red Nicosia. Det blev en mysig tur och som tur var hade jag kameran med mig så ni kan få se några bilder från ridturen.