Nu har klubbens gjort klart årets funktionärsschema. Som ridande elev på ridskolan och som tävlingsryttare i klubben skall man hjälpa till på en tävling eller en fixardag. Ridskoleelever skall hjälpa till en halv dag och tävlingsryttarna skall hjälpa till en hel eller två halva dagar.

Vi kör det här upplägget för fjärde året i rad och hittills har våra medlemmar tyckt att det varit roligt, lärorikt och spännande att få vara med och hjälpa tillsmiley. Ni gör alla ett toppenjobb och föreningen är tacksam för året som gått. Det var endast någon enstaka som inte genomförde sitt funktionörspass. Otroligt bra uppslutning med andra ord.smiley

Tävlingsryttarna från andra klubbar som kommer på våra tävlingar har kommenterat att vi alltid har så många trevliga funktionärer. En del undrar hur vi bär oss åt. Det brukar nämligen vara svårt att få folk att hjälpa till. Vi hoppas att ni är lika positivt inställda inför ert uppdrag i år igen. Samt att ni kommer och hjälper oss att sprida en positiv stämning på SRS:s tävlingar.

Om du inte skulle kunna på det passet du står uppskriven på får du själv försöka byta med någon annan. Man kan sätta upp en lapp på anslagstavlan eller prata/ringa till någon annan som står uppskriven på ett datum som du kan.

Här ser du schemat: