Nu är det äntligen dags för att boka in sommarens höjdpunkt. Ridläger på Jutagården!smiley Vi har gjort klart sommarens prospekt och alla datum är fastställda. Under veckorna 25-29 kommer vi ha 5 stycken läger, allt ifrån tredagars dagridläger till sjudagars övernattningsläger.

All info ligger uppe på vår hemsida samt att vi dessutom har gjort ett utskick till de som varit på läger hos oss tidigare.

Läs prospektet här:

Anmälan göres lättast via vår hemsida. Klicka på länken här för att komma direkt till webbanmälan. http://www.jutagardensstuteri.se/rid_lageranmalan.asp

Du kan även anmäla dig genom att fylla i en anmälningslapp som finns i stallet och lämna till din ridlärare.

Första anmälningsdag är den 1 februari kl 8.00. Det brukar vara många som vill vara med på våra ridläger och för att alla ska ha samma chans tar vi inte emot några anmälningar före den 1/2. I samband med anmälan ska en anmälningsavgift på 1000:- betalas in på vårt PG 887261-6. När anmälningsavgiften kommit in blir du uppskriven/bokad på den häst som finns ledig av dem du önskat.

Hoppas du vill komma på något av våra läger i sommar. Vi längtar massor!!!smileysmiley