Veckan som gått har som vanligt bjussat på många roliga händelser. De två absoluta topphändelserna måste vara Viper och Sunny.

Vad då undrar en del kanske då, medan vissa av er redan har satt sig in i detta då ni direkt märkte att det var något nytt på gång i stallet.

Låt mig förklara…

Under veckan har vi köpt in ytterligare två hästar till ridskolan. Vi beslöt oss först för att köpa hästen Viper som vi haft på prov sen i början av december. Nu är han vår! smiley

Det känns jättebra och vi känner verkligen att han kommer passa bra in i verksamheten. Han har ju redan hunnit med att gå på en del lektioner och ALLA som ridit honom har varit väldigt nöjda. Han är väldigt ridbar och har lätt för sig. Hittills har han testats med goda resultat i dressyr, hoppning och även uteritt. Viper är bara 4 år och har framtiden för sig. Han kommer även fortsättningsvis att ridas och vidareutbildas av oss instruktörer. Vi ser fram emot fortsättningen välkomnar Viper till ett liv här på Jutagården. Hoppas att han kommer glädja många elever framöver.

.

Häst nummer två kom till Jutagården i onsdags. Det är en D-ponny som kallas Sunny. Egentligen heter han Son of a Bitch men vi tycker Sunny passar hans glada och goa personlighet bättre.smiley

Sunny är en 10 årig D-ponny valack. Han är en renrasig New forest med Dart Light som pappa. Sunny och Joker är ganska lika och eftersom vi diskuterat härstamning ganska ingående här på bloggen så kan jag meddela att Jokers morfar är Dart Light så de är släkt med varandra. Sunny är tävlad i hoppning tom LB och gått pay and jump på 110 cm. Han är trevlig att rida i dressyren och bjuder på en bra känsla. Sunny är en maxad D-ponny, dvs 148 cm i mankhöjd vilket gör att han blir ridskolans största ponny. Vi välkomnar även Sunny till Jutagården och hoppas att han ska trivas hos oss. Vi är övertygade om att han snabbt kommer bli en i gänget och att han blir omtyckt av våra elever.smiley