I söndags hade SRS årsmöte uppe på Golfrestaurangen i Skövde. Det var ganska många medlemmar som kom denna viktiga dag. När verksamhets- och förvaltningsberättelsen gicks igenom kunde vi konstatera att vi har en välmående klubb på många sätt med mycket aktiviteter, ny cafeteria, ökande medlemsantal mm, mm.

Vi välkomnar klubbens nya ordförande Lars Lindegårdh och önskar honom lycka till. Vi hälsar även Magnus Jonsson och Angelica Hoerschelmann-Prytz välkomna in i styrelsen. De övriga, Madeleine Henåker, Veronica Larsson, Johanna Öberg, Frida Lindgren, Jonas Kjernald, Elin Andersson väljer att sitta kvar och arbeta vidare i SRS styrelse.

Mötet avslutades med att vi delade ut plaketter till våra klubbmästare i hoppning och dressyr och därefter serverades det smörgåstårta.

Tack för ett trevligt årsmöte. Nu blickar vi framåt och hoppas på ett roligt 2012.smiley