smileyI fredags var Jag, Frida och Åsa iväg till GBG horse show. Shopping och tävlingstittande stod på schemat. Vi träffade många vi kände och det verkade som om hela Jutagården fanns på plats under helgen. Alla man pratade med skulle dit.smiley

Nästa år är det nog dags för klubben att arrangera en bussresa. Det var ju faktiskt en SRS-tradition fram tills för bara nägra år sedan. SRS ungdomssektion anordnade alltid en bussresa… detta kanske vore något för vår nya US att återuppta. smileyDet kommer i allafall ganska högt upp på min önskelista.

.

Hur som helst så hade vi såklart en toppendag. Tiden gick alldeles för fort och innan man visste ordet av det så var det dags att tänka på hemfärd igen. Nästa år blir det nog till att bo över så man får fler dagar där nere.

Som vanligt när vi ska vara borta alla samtidigt så krävs det att någon annan jobbar där hemma. Och vi hade full uppbackning. Stallarbetet skötte Carina och lektionerna ansvarade Johan för. Han fick god hjälp av Jane, Sandra, Elsa och Sofie. Eleverna hade körning vilket blev mycket lyckat. Igår, måndag var det flera elever som hade hört i skolan att fredagsgrupperna hade fått ha körning. Gissa vad som önskades på kommande lektioner… Jo körning så klart! Båda mina måndagsgrupper ville testa på detta på någon lektion framöver.smiley