Det går mot ljusare tider och snön är borta vilket verkligen känns toppen. Nästan lite bra för att vara sant. När kommer bakslaget med snö upp till midjan och rekordlåg temperatur, det man gått och väntat på hela vintern. Kan det verkligen vara över?

Utomhusridning i paddocken har redan dragit igång och flera ridgruppen har fått prova på detta, något som varit uppskattat. Alltid skönt med första utomhusridningen. Då känner man alltid någon slags extra lycka.smiley

Mars månad inleds alltid med att Frida fyller år. Den 3 mars, dvs i lördags inföll hennes 29:e födelsedag. Många i lördagsgrupperna uppmärksammade detta med blommor och presenter. Något som Frida uppskattade mycket. Efter lektionerna åkte vi i familjen till travet. Vi är ju delägare i Yes I Will som är Skaraborgs häst i Rikstravet. Hästen tränas av klubbens (SRS:s) förre ordförande Bosse Hellkvist på Axevalla travbana.

När vi kom dit kändes det som väldigt många i SRS fanns på plats. Det var så gott som bara kända ansikten och det märktes att det var flera familjer från Skultorps RS som köpt andel i Bosses häst. Kul! När vi kom dit… några minuter sena… så blev vi snabbt varse om att vi var ”väldigt” sena. Vi hade missat att Bosse ropat upp Frida på scenen tillsammans med Veronica Larsson som också fyllde år denna dag. De fick var sin födelsedagspresent som bestod av en tandemkörning bakom travhäst.

Frida och Veronica blev väldigt glada och bestämde att boka in ett gemensamt datum för detta. Kul, då ska jag också följa med och dokumentera med bilder från denna dag.smiley

Efter att vi kollat in travhästen och kikat runt i Bosses stall gick vi till tävlingsområdet. Hästen skulle köras inne på banan så att alla delägare fick se ”sin” häst in action.

Den såg fin ut och vi väntar med spänning inför första start som var beräknad till den 22/4.

Efter travdagen fortsatte vi in till Skövde där familjen fortsatte att fira Frida. Grattis ännu en gång syrran!smiley