Från och med mars månad så har vi lånat ut Puff på foder till familjen Sjöqvist. Tilde som dottern i familjen heter har ju under hösten hjälpt oss att rida honom när han inte gått med på lektion. Tilde gjorde ett väldigt bra jobb och detta har utvecklats till att vi valt att låna ut honom på heltid till henne och hennes familj. De kommer att ha Puff uppstallad hos oss vilket gör att han finns kvar på Jutagården. Han har dock fått byta plats och står numera högst upp i stallet i spiltan precis vid ytterdörren i övre stallet.

Tilde ska låna Puff fram till sommaren därefter får vi se hur vi går vidare.

(På fotot över: Tilde & Puff i hösten 2011)

Lycka till Tilde och ta väl hand om Puffen!smiley

.

(De två sista fotona är tagna av Caroline Hoerschelmann från tiden när hon red och tävlade Puff i Gotacupen.smiley)