Vi har fått ett tips av en person här på bloggen. Vi kommer att arrangera en “Sötast-På-Juta-tävling” där du kan vara med och nominera någon av hästarna på Jutagården. Vilken är den sötaste hästen/ponnyn på Jutagården? Du kan nominera hästar fram till och med onsdag den 11/4 kl 20.00 Därefter kommer det att vara en omröstning här på bloggen för att ta reda på vem som är den sötaste hästen på Jutagården.

.

Hur gör man för att nominera?

Du nominerar en häst genom att kommentera detta inlägg med namnet på den häst du tycker ska vara med i tävlingen. Det måste vara en häst som står uppstallad på Jutagården(Ridskolehäst, privathäst eller inackorderad) Har du ett fint/sött/snyggt/gulligt/roligt kort på den häst du nominerat kan du maila det till mig på fanny@jutagardensstuteri.se. (Annars kommer jag att ta ett av mina kort.)

.

Så här går Sötast-På-Juta-Tävlingen till:

Nominering av häst/ponny kan ske tom onsdag 11/4 kl 20.00. Efter onsdag så kommer alla hästar som blivit nominerade att läggas upp här på bloggen med ett kort. Därefter startar en omröstning som kommer att pågå i en vecka.

.

Hoppas att många hästar blir nominerade!smiley