I morgon kommer Skultorps Ryttarsällskap att arrangera en lokal dressyrtävling för första gången på… evigheter!smiley Det känns jätteroligt, spännande och väldigt nervöst. Hur ska detta gå? Vi som är kända för att vara en hoppklubb. Tänk om vi tagit oss vatten över huvudet, klarar vi att arrangera dressyrtävling? Vi får väl se?

Det är totalt 90 starter under dagen fördelat på ponny-förmiddag och häst-eftermiddag. 90 starter på en dressyrtävling är ganska mycket och vi ska göra allt vi kan för att det ska bli en lyckad tävling så att så många som möjligt vill komma och tävla dressyr hos oss igen.smiley

Vi i tävlingskommittén tillsammans med några ur anläggnings- och cafékommittén har förberett allt idag. Vi har grejat massor under hela eftermiddagen och kvällen och nu känns det som anläggningen är redo för en dressyrtävling. Tävlingen kommer att gå utomhus på två olika banor och framridning är inne i ridhuset. Första start är klockan 8.00 och dagen beräknas att vara klar någon gång vid 18-tiden.

Madde och Åsa i full färd med att ställa ut blommor:

Som vanligt har vi blivit sponsrade med superfina blommor från Gustafssons blommor:

.

Nu hoppas vi bara att alla funktionärer dyker upp i morgon och att vi får hyffsat väder! (Du glömmer väl inte ditt funktionärspass, se funktionärsschemat på srs hemsida) Håll tummarna för oss!!!smiley

Håll även tummarna för alla SRS-ekipage som ska tävla i morgon. Av de 90 starter som vi hade under dagen så är 40 av dom SRS-starter. Häftigt! Tänk att nästan hälften av startfältet är våra egna hemmaryttare. Helt otroligt!!! Vilken klubb!!!smiley Inte bara det. Ridskolan har med totalt 15 hästar och ponnyer. 21 starter under dagen kommer att vara med våra lektionshästar. Helt otroligt!!! Vilken Ridskola!!!smiley

Här ser ni Nicosia som blir tävlingsfin:

Läs mer om tävlingen på www.skultorpsrs.se , klicka på dressyrtävling 22/4 för att se startlistor, ryttarmeddelande, proposition mm.