Under ridskolestarten finns styrelsen på plats i stallet och har infovecka för alla medlemmar, elever och föräldrar. Ni får reda på vad som är på gång i klubben och det är ett gyllne tillfälle ifall du har några frågor eller vill veta mer om föreningsarbetet.

De informerar bland annat om följande:

Folder

Vi har arbetat fram en fin folder där du får information om ridskolan och föreningen.

Läs foldern här:

.

40 års jubileum

SRS fyller 40 år i år och kommer anordna en Jubileumsdag den 8 september där alla är hjärtligt välkomna. Det kommer vara öppet hus kl 15-17 med ponnyridning, lekar, uppvisningar samt att klubben bjuder på jubileumstårta. På kvällen kl 18 är det en stor jubileumsfest då vi hoppas många vill vara med och fira föreningens stora dag! Du kommer väl?

Läs inbjudan här:

.

Tandborstförsäljning

Favorit i repris. Nu kan du köpa/sälja tandborstar och samtidigt stödja SRS. Vill du vara med i säljtävlingen och vinna fina priser. Sälj tandborstar till nära och kära, grannar och kollegor så kanske du blir den som tar hem en privatlektion, ett presentkort på Skövde Ridsport eller biobiljetter. Gör en god gärning för klubben!