I helgen hade SRS 40-årsfest med familjedag/öppet hus lördag eftermiddag och jubileumsfest på lördag kväll.

Under eftermiddagen hade vi ponnyridning, ponnykörning, lotterier och femkamp. Allt avslutades med en riduppvisning där hoppryttarna från div II hoppning hade en stafetthoppning, dressyrryttarna från div III hade en dressyrkadrilj, en vuxengupp hade en härlig westerninspirerad kadrilj, stallassisternterna blev presenterade och några av dem visade upp deras fantastiska arbete med ridskolans ungponnyer. Orkan, Obelix, Oliv, Newton och Nicosia fick komma in och visa vad de lärt sig under året.

Klockan 18 var det dags för jubileumsfest och ca 90 st samlades utanför cafeterian på Jutagården för mingel innan vi gick bort till Grevagårdens resturang för middag och fest. Middagens höjdpunkt var nog talen där nya och gamla medlemmar delade med sig av sina minnan från Jutagården och Skultorps Ryttarsällskap. Vilken klubb vi har!smiley

Sammanfattningsvis blev det en riktigt rolig jubileumsdag och vi är väldigt glada för att så många ville fira denna dag med oss.