Coop Extra i Skövde sponsrar SRS med denna snygga oxer.

Tur att vi är många som handlar i denna trevliga butik. Jag träffar alltid någon från klubben när jag går där bland mathyllorna 🙂

.

Nu återstår bara ett hinder (Apartment Bostad) som kommer bli klart i veckan. I helgen kommer Magnus ur anläggningskommittén åka upp till Karlstad och Hinderfixaren och hämta hem våra nya fina hinder. Kommer bli så roligt att få börja använda dem. Första tävlingen blir redan helgen efter den 7 oktober. smiley

Totalt har vi fått 8 stycken nya hinder.

Några fler är på gång men har ännu ej bestämt sig gällande utseende och hindertyp. Så förhoppningsvis tillkommer det ytterligare ett par hinder. Målsättningen är att ha en hinderpark, minst 12 hinder i början av nästa år. Vet du någon som är intresserad av att sponsra med ett hinder är det bara att kontakta mig så berättar jag mer.