I söndags åkte Mats, Magnus och Johan till Väse som ligger mellan Karlstad och Kristindehamn. Det var dags att hämta hem alla fina sponsorhinder. De hade Magnus stora buss, Mats bil och var sin släpkärra. Och det var precis att de fick plats med allt. smiley

När de närmade sig Jutagården var vi flera som ville finnas på plats och ta emot dem. Det var superkul att äntligen få se alla hinder.Vi satte upp dem för korttagning i ridhuset och Ella och Tilde som var i stallet ville naturligtvis provhoppa några av dem.

Så gott som alla som sponsrat med ett hinder har en anknytning till klubben. Se nedan så förklarar jag mer.

.

.

SRS har ett eget klubbhinder/Jubileumshinder. Om man tittar bland våra gamla hinder har vi ett rödsvart hinder som det står Skultorps Ryttarsällskap 30 år på. De flesta vet nog vilket jag menar. smiley Vi tyckte då att det kunde passa med ett nytt SRS-hinder nu är klubben så passande firar 40 år.

.

Bredvid ser ni våra nya start och mål skyltar. Tack Hinderfixaren!

.

.

Dessa två hinder sponsras av två personer som rider i samma lördagsgrupp. Chatarina och Ann-Marie. Som ni kan se på skyltarna bakom så sponsrar de klubben på flera sätt:

Best Western Jula Hotell & Konferens ligger bakom detta läckra hinder..

Lorentzons Styr AB har satsat på en härlig oxer med fina grindar under:

.

.

Apartment Bostad med sina fina infångarstöd:

(Thomas är pappa till Tilde och Vanna Emilsson som rider på ridskolan)

JB-villans hinder med en snygg och stilren grind:

(Jan-Bertil är pappa till Madeleine Ingerhage som rider på tisdagar och fredagar. Madde har även numera sin ponny Timon uppstallad hos oss.)

.

.

Magnus och Allmusikverkstans hinder har ett annorlunda plank:

(Magnus är ju pappa till SA-tilde som rider flera ggr i veckan på lektion samt att de är fodervärdar åt Joker. Magnus är även med i styrelsen och ansvarig för anläggningskommittén. )

.

.

Maddes häftiga Hår och Hair hinder har ett ganska unikt utseende: (Lägg märke till den gula fina skylten i bakgrundensmiley)

(Madde är mamma till SA-Felicia som rider flera ggr i veckan hos oss samt att hon sitter i styrelsen och tävlingskommittén. Dessutom är hon gift med Mats som var med och hämtade hinderna.)

.

.

Coop Extra i Skövde har det här härliga röda oxern:

(Många från klubben handlar här. Man träffar alltid på någon man känner igen från Juta när man går in där. Himla trevlig mataffär!)

.

.

Förvaring:

Nu skall alla tävlingshinder förvaras i det vänstar hinderförrådet. Dessa hinder skall användas på tävlingar och vissa gemensamma träningar.