På söndag 11/11 har klubben en regional ponnyhoppning, Royal Cup.

Tävlingen har hittills lockat ca 100 starter. Vi hoppas på bra väder så att vi kan har framridning och framhoppning utomhus. Vi vet att en del inväntar väderprognosen för att se hurvida man kommer kunna vara utomhus eller inte. Därför har vi tagit bort efteranmälningsavgiften och hoppas på så vis att det kommer ännu fler starter till vår tävling.

Under tävlingen så ser vi självklart fram emot att använda vår fina hinderpark. Förra tävlingen blev succé med de nya hindren och vi hoppas på favorit i repris nu till helgen när de skall användas igen.

Royal cup är en rolig tävling där förrutom vanliga placeringar även tävlar om ett meetingpris i varje kategori. Meetingpriset är ett snyggt segertäcke sponsrat från Skövde Ridsport.

Dessutom, som om inte det vore nog så tävlar man också om en vandringspokal. Det ekipage som presterat bäst under tävlingen blir vinnare av Royal cup pokalen. Namn kommer att graveras in samt att man får ha pokalen hemma i prishyllan under ett års tid. Tills det är dags för nästa års Royal cup.

Har du inte anmält dig än så föreslår jag att du gör det nu. www.tdb.ridsport.se

.

Vi vill påminna alla funktionärer. Hoppas på lika bra uppslutning som vanligt. smiley

På tidigare tävlingar och fixardagar har vi några namn som ej varit närvarande. På söndag är klubbens sista tävling och därmed sista chansen att delta. Vi hoppas på att det kommer några extra funktionärer som ser fram emot att bidra med sin tid.smiley

Funktionärslistan hittar du här: