Jag har fått många frågor om när terminen slutar.

Måndags-Fredagsgrupperna rider tom v.51 och Lördagsgrupperna slutar en vecka tidigare, dvs v.50. Sista riddag för terminen är alltså fredag den 21/12 därefter tar ridskolan jullov.

Sista ridgången brukar alltid eleverna vara med och önska vad de vill göra. Har du något roligt förslag får du inte glömma att prata med din ridlärare.smiley

.

Vi kommer att göra ett utskick till alla elever som ni skall ta med er hem innan jul. Kuverten hänger på väggen mitt emot Roses box. Håll lite extra koll där. Utskicket innehåller info om nästa termin samt fakturor.

.

Ifall du inte har tänkt rida kvar på ridskolan nästa år skall platsen sägas upp så fort som möjligt men senast 20 december.

.

Har du funderingar inför nästa termin, du kanske vill rida 2 ggr/veckan, du kanske vill byta grupp eller du kanske har några andra frågor/önskemål inför vt-13. I så fall är det bra om du pratar med oss så fort som möjligt. Planeringen av vårterminens grupper är i full gång och vi vill gärna vara med och tillgodose våra elevers önskemål. Det arbetet underlättas om du meddelar detta i tid.

.

Hör du inget från oss kommer du rida kvar i samma grupp på samma dag och tid.

.

MvH Fanny & Frida