Under juldagarna har det blivit en hel del julfix hemma hos
mig. Jag är älskar att pyssla och dona och gillar att få ut min kreativitet
nånstans. Jag har bland annat hunnit med att sy gardiner, julpynta, renovera en gungstol,
måla om lite ljus/marchalhållare och ett julbak med diverse
julgodisar och saffransbullar.

Detta har varit ett riktigt mysigt inslag under december månad.
Fantastiskt roligt att hinna med att komma i julstämning, och i god tid för
ovanlighetens skull. Oftast hinner man väl nätt och jämt få fram allt lagom tills det är dags
att ta bort det igen. Nu i skrivandets stund sittar jag och myser i god julstämning utan stress. Faktum är att jag redan avslutat ett julfirande igår med Mathias, Mamma, Frida, Johan, Vilmer och Noak. Imorgon kommer ett nytt gäng hit och det är dags att köra julafton nr 2. smiley