Idag har vi (Fanny och Frida) påbörjat en hoppdomarutbildning i Vara. Något vi kan ha nytta av i mångt och mycket. Bland annat i vår egen ridning, träning och tävling. När vi har lektioner för våra elever och framförallt skall träna dem inför tävling. Vi kan åka ut och arbeta som hoppdomare på andra klubbar. Då får man också chansen att få inspiration, tips och ideér på hur man kan förbättra sin egen klubbs tävlingar. Och sen, kanske det bästa av allt. Vi kan ha stor användning utav det på SRS:s egna tävlingar. Hoppdomare är alltid en tung post att fylla inför varje lokal och regional tävling. En post som framförallt kostar klubben en himla massa pengar.

Dagen har även spenderats ihop med Cecilia Angshed, också från klubben. Så innan året är slut har SRS tre “egna” nyutbildade hoppdomare smiley Tänk vad bra!

Imorgon står dag 2 på schemat så nu är det dags att ladda om!