Nu är hemsidan uppdaterad. Vi vet att många uppskattar vår hemsida och fram för allt sidan om våra hästar. Den är välbesökt. Därför tyckte vi att det var dags för lite nya bilder och mer info. Bland annat har vi lagt till härstamning, uppfödare, tävlingsresultat från TDB och födelsedag. Och just födelsedag kan ju vara lite extra kul att hålla koll på. Så du kan gratta din favvohäst när det fyller år.smiley När vi kommer till härstamning och uppfödare är det roligt att väldigt många har bra stam, är från kända stuterier eller uppfödare från trakten. Det gör att man känner till en historia om hästen. Sen när det gäller tävlingsresultat så är vi stolta över att så många, i stort sett alla har varit ute på tävlingbanan de senaste åren. Kul att elever som rider på ridskola och kanske inte har möjlighet till egen häst också kan få komma ut och tävla på lokal eller högre nivå.

Gör ett besök på Jutagårdens hemsida redan nu: www.jutagardensstuteri.se

Tack till alla som bidragit med fina bilder till vår hemsida. Ni är många där ute som är grymma på att fånga det rätta ögonblicket! Fotografer tillsammans med oss är, Camilla Eriksson, Felicia Henåker, Tilde Persson, Moa Larsson, Caroline Hoerschelmann, Åsa Alsterlund, Elin Andersson, Michaela Sjölin, Lovisa Melin, Johanna Bergman och Ella Larsson.

Det är roligt att vi hjälps åt att ha en levande hemsida med underbara bilder!!!smiley