Det har anmält sig 83 stycken hittills…

Vi har förstått att det har varit lite problem att anmäla sig via hemsidan på grund av överbelastning. Vi beklagar självklart detta. Vår hemsida har aldrig varit med om något liknande… inte vi heller… snacka om rusch!smiley Full aktivitet på mailen och telefonen både via samtal och sms.

Får du inte iväg din anmälan kan du skicka ett mail eller sms som bokar din plats… då kan du gå in senare och komplettera med en “riktig” anmälan.

Vi håller på och svarar på alla mail så ni får en bekräftelse på att vi tagit emot er anmälan. Svaret kommer så fort som möjligt men senast under dagen. Är du osäker kan du höra av dig ikväll eller imorgon.

Vi skall stämma av alla anmälningarna med inbetalningarna. Alla som betalt idag kommer vi kunna se först efter helgen. Därfter kommer vi publicera en anmälningslista med namn.

.

Här kan ni läsa ett roligt sms som vi fick för en stund sedan Det beskriver ganska bra hur det säkert var för många i morse:

Hej! Kul att ridlägren är så poppis, menar verkligen det! Tråkigt med anmälan dock, förstår att tekniken kanske inte funkar när så många är inne samtidigt :/ Min dotter gick in prick kl 08.00. Klockslaget kanske skulle kunna vara annrlunda, typ 18 eller nåt. Hon ringde mig minst 20 ggr under ett möte 8-9 och kom en dryg timma för sent till skolan. Angeläget med ridläger iaf! ;))smiley Detta är ingen kritik, jag förstår om ni inte hinner svara smiley, kramar!