I lördags var det SRS:s årsmöte.

Det var fullt i lokalen och många av klubbens medlemmar valde att delta på årets årsmöte. Flera har pratat med mig i efterhand att det var ett bra möte och jag kan bara instämma. Det gångna året kan sammanafattas som ett lyckat och roligt år. Jag vill passa på och tacka ALLA SRS:are för att vi tillsammans bidragit. Styrelsen med hjälp av kommitteérna har gjort ett kanonjobb med att leda och planera aktiviteterna och medlemmarna har hjälpt till att genomföra. SRS är en förening som bygger på att många gör lite.smiley

Vi fick även tillfälle att blicka lite framåt på det kommande året vilket känns extra roligt. Vi har mycket på gång och jag ser fram emot ett minst lika roligt 2013.

Ett stort tack till Valberedningen som gjort ett riktigt bra jobb med att leta upp nya intresserade människor. Styrelsen 2013 känns klockren. De “super-stjärnor” som valt att kliva av sina styrelseuppdrag får en utmärkt ersättare.

Efter årsmötet hade vi en prisutdelningsceremoni. Det var dags för klubbmästarna i hoppning och dressyr att gå upp på scenen och mottaga sina priser.

Extra roligt denna gång var att alla (med undantaget en person) fanns på plats. Eftersom det varit rekordmånga deltagare med i KM 2012 var det riktigt många klubbmästarplaketter som skulle delas ut. Vi hade Guld, Silver och Brons i alla kategorier utom i A. Detta har aldrig hänt under min tid i SRS.smiley

Kort på klubbmästarna kommer lite senare.

En del valde att åka hem efter mötet medans andra valde att stanna. Det var nu dags att gå ned på nedervåningen och äta mat. En supergod Buffé stod framdukad och jag kan lova att det var många som tog om.

När middagen var avklarad så kunde de som ville spendera mer tid tillsammans gå upp på övervåningen igen. Nu var det fest natten lång om man så önskade.

Jag hade en supertrevlig kväll med härligt umgänge. Kul att umgås och få tid att prata med så många. Det hinns ju inte alltid med på samma sätt i den dagliga vardagen.

Och som ordförande Lars Lindegårdh utlovade skulle det här med fest i samband med årsmöte bli en årlig tradition. Kul!