Här hittar du propositionerna till Påskacupen.

Dressyr:

Hoppning:

Påskacupen är en kombinationstävling i hoppning och dressyr. Den ryttaren med bäst procent i dressyren och minst fel och snabbast tid i hoppningen vinner cupen. Detta är oberoende av klass och alla ryttare tävlar på sin egen nivå. Vill man endast tävla i hoppning eller dressyr går detta självklart bra. Cupen är en tävling utöver de vanliga klasserna.

Anmälan startar i morgon måndag 4/3 kl 18:00.

Ridskoleekipage:De personer som är med på ridskolans temadag och vill anmäla sig på ridskolehäst har förtur. Hoppas att det blir minst lika många som vill vara med och tävla som förra året. Detta är en väldigt rolig tävlingsform.

Mer info på klubbens hemsida www.skultorpsrs.se eller TDB där du numera även kan anmäla dig.

http://tdb.ridsport.se/meetings/19464

Välkomna!