Under vecka 12 har ridskolan 2 stycken temadagar.

Tisdag 19/3 är det praktiska delprov för de som går gröna-kortet. Alla ridskolans elever välkomnas också då det är roliga moment att ta del av tex lastning, visa häst vid hand och även en säkerhetsfilm som är nyttig även för föräldrar.

Fredag 22/3 är det hoppclinic med hoppryttaren Sofia Westborg.

Hon kommer att visa hoppning uppsuttet på tre olika hästar varav två ridskolehästar.

Kommentera gärna med förslag på vilka hästar du vill se henne hoppa!smiley

Sofia komme rockså att dela med sig av sin bästa hoppövning. Denna övning kommer vi ha på lektion senare under vårterminen så alla grupper som har hopplektioner hoppas vi verkligen tar del av denna temadag. En fullsatt läktare vill vi ha!smiley

Ni som hört och sett Sofia tidigare vet att hon har massvis bra att säga och visa. Hon är enligt mitt tycke en av de bättre på att förmedla sitt budskap. Hennes tidigare temadagar har blivit succé! Missa inte detta.

Läs mer om temadagarna i tidigare inlägg här på bloggen, på kulbbens hemsida eller i stallet.

(Under temadagarna tisdag och fredag är det inga vanliga ridlektioner.)

Välkomna!