I veckan så sålde vi vår underbara lilla Oliv. Marie och
Josefine Bengtsson som köpte Kråkan av oss behövde en sällskapsponny. Oliv blev
utvald och bor numera några kilometer ifrån Jutagården tillsammans med Kråkan och
en häst till.

Vi önskar honom all lycka i sin nya familj och hoppas att
han kommer att trivas där. smiley

Det kommer bli tomt utan honom. Han har under sin tid hos oss gjort stora framsteg. När han kom var han en hingst på 2,5 år och inte hanterad speciellt mycket. Nu är han valack och precis fyllda 4 år. Han är inriden och rids som vilken häst som helst. Han hoppar hinder i galopp, rids ut i skogen eller på banan. Man kan rida barbacka eller med sadel. Han har gått med på några av våra lektioner i grupp och det fungerar lika lätt. I stallet har han varit väldigt positiv och gillar att bli omskött. Vi har påbörjat inkörning av honom och det fungerade också bra. (Inte provat att sätta honom i vagn än.) Oliv har dessutom hunnit med att tävla på en av våra klubbtävlingar och fick såklart rosett för felfri runda.smiley

De som arbetat mest med Oliv är våra duktiga stallassistenter. Som ni kan läsa ovan har de gjort ett bra jobb som lagt en bra grund till att Oliv ska fortsätta vara en snäll liten ponny.

Hela Jutagården slänger pussar och kramar efter dig! Vi vet att du hamnar hos en kanonbra familj som kommer ta väl hand om dig.