På lördag 14/9 kommer Jag och Frida tillsammans med alla goa, underbara och fantastiska Stallassistenter att åka till ridskolan och riksanläggningen Strömsholm. Strömsholm arrangerar något som de kallar för HÄSTKRAFT 2013, en kunskapsdag för alla hästintresserade. Det finns massor med föreläsningar, clinics och andra roliga aktiviteter att vara med på. Bland annat kommer vi få se Jens Fredricson, hoppryttaren som nyligen tog lagbrons på EM.

Vi har dessutom anmält ett lag till Hästkunskap cup som är en kunskapstävling bestående av teoretiska och praktiska moment. Tre stycken kommer att representera laget. en 13-14 åring, en 15-16 åring och en 17-18 åring. Yngre person kan bytas mot äldre. Vi andra som är med får agera hejjaklack åt vårt SRS-lag.smiley

Vi har hyrt en buss och resan sker i samarbete med SISU.

Är du Stallassistent… Glöm inte att anmäla dig till oss.

Medtag kläder efter väder samt fickpengar till mat/fika inne på området. (Det kan säkert finnas liet hästgrejer att köpa också)
På bussresan tänkte vi ha lite “knytis” Har du något du kan bidra med? Kontakta Frida eller Fanny

Läs mer om vår härliga dag här: