I lördags hade Grevagården en regional ponnyhoppning med GP-kval i en av klasserna.
Under den här tävlingsdagen red följande SRS-ryttare: Louisa Kjernald, Benita Forsberg, Lina Sjöqvist, Caroline Hoerschelmann, Ella Lindegårdh, Tilde Persson, Petra Dahl, Sara Thorsell och Åsa Alsterlund.

Vi hade också en hel del ridskoleponnyer med. Nämligen Newton, Rose, Lord-River och Chempion. De tävlades av Benita, Lina, Åsa och Carro.

Rose och Chempion red dessutom GP-kvalet.

Resultatmässigt så gick det bra. Det märktes att det var en större tävling med mycket nerver inblandade. Har nog aldrig sett tjejerna så nervösa tidigare.
Åsa Alsterlund, Caroline Hoerschelmann och Sara Thorsell var felfria i LC:n, Benita Forsberg och Petra hade 4 fel vardera. Ella Lindegårdh red en fin felfri runda i LB:n.

Benita Forsberg och Newton KL, Foto: Benita:

I GP-kvalet så gick det bra…de var superduktiga… men som sagt supernervösa! Nerverna var extremt påtagliga och de fick kämpa för att de inte skulle ta överhanden. Bäst lyckades Carro och Chempion som fick 58 stilpoäng men hade tyvärr ett missförstånd under banan och därmed en olydnad. Det resulterade i 5 minuspoäng. Utan det hade hon gått vidare… Med facit i hand så är Carro så klart jättenöjd med det resultatet även om det är lite surt, så nära men ändå inte.

Ella Lindegårdh, Sara Thorsell, Tilde Persson och Lina Sjöqvist var också med i GP-kvalet.
Det var deras första gång, (Carro hade varit med ett år tidigare) så efter denna tävlingsdag känns det verkligen som ryttarna har blivit en erfarenhet rikare. Bra gjort!

Tilde Persson och Harry, Foto: Theresia: