Något som verkligen är värt att nämna här på bloggen är att SRS är väl representerade i startfälten ute på olika tävlingsplatser, allt i från lokal till regionala tävlingar.

De tävlingar som jag skrivit om senast låg Skultorps Ryttarsällskap klart i topp.
Div II hoppning i Falköping, Div III dressyr för ponny i Tidaholm, div III dressyr för häst i Tidaholm och GP-ponnyn på Grevagården. Deltagandet från Skultorps Ryttarsällskap är väldigt stort. För att inte säga störst. smiley

Vi har haft flest starter på alla tävlingar, förutom GP-ponnyn där en klubb slog oss. Nämligen Grevagården. Inte så konstigt med tanke på att det är en stor tävlingsklubb, det var deras hemmaplan samt att deras Klubbmästerskap låg under denna tävlingsdag. Vi hade 19 starter och de hade 25 stycken. Inte så illa i jämförelse.

Jag tycker det är så häftigt. Lilla Skultorp har runt 20 starter eller till och med en bra bit över på flera av dessa tävlingar. Det fanns ingen annan klubb som låg i närheten av detta på hopptävlingen i Falköping och dressyrtävlingarna i Tidaholm. Och tänk… dressyrtävling. Det är helt sanslöst. För ett par år sedan när jag skulle anmäla ett lag till Dressyrserien sa den personen som man anmälde till… Skultorp. Vad kul, kan ni rida dressyr. Jag kan inte minnas att ni varit med i dressyrserien innan.

Häftigt. Extra roligt är att även det individuella deltagandet är stort. Det är inte bara de ryttare som representerar laget den omgången som åker på tävlingen utan många, många andra. Och alla har en sak gemensamt… att hejja fram alla duktiga SRS:are och bidra till en grym gemenskap. Stort! Att man stannar hela tävlingsdagen för att supporta är inget konstigt utan en självklarhet för många. Gemenskapen är superviktigt. SRS är för mig en liten klubb där alla känner alla. Ett guldkorn som jag är glad och stolt att tillhöra. Att vi på dessa tävlingar gjort över 20 starter/ tävling känns overkligt. Sen att det dessutom är två dressyrtävlingar gör det hela ännu mer knepigt att förstå. SRS:s målsättning är ju inte att bli så stora som möjligt med så många tävlingsryttare som möjligt… men som ni vet…ibland stämmer uttrycket ju fler desto roligare… och eftersom vi är ett sådant toppengäng så blir ju detta en solklar BONUS! Kram på er alla.smiley