Igår genomförde Skultorps Ryttarsällskap sin traditionsenliga hopptävling Royal cup.

Det var bra väder vilket gjorde att vi kunde ha framridning och framhoppning utomhus. Tyvärr var det lite blött men kändes ändå som vi kom undan bra då det både kunde regnat mer, blåst, snöat och varit minusgrader.
Vi kom upp i 140 starter vilket är rekord om man ser flera år tillbaka i tiden. Kul tycker vi. Vi hade som vanligt många SRS:are med. Följande ryttare representerade klubben: Louisa Kjernald, Kristina Granholm, Tilde Persson, Ella Lindegårdh, Petra Dahl, Lina Sjöqvist, Caroline Hoerschelmann, Ella Larsson, Åsa Alsterlund, Linn Claesson, My Törnqvist och Madelene Ingerhage.

Det var flera som placerade sig.
Klass 1 -LC
Kristina Granholm kom 2:a med ridskoleponnyn Svend
Lina Sjöqvist och ridskoleponnyn Rose hamnade 4:a, tyvärr precis utanför placering.

Klass 2 LC+5
Ella Lindegårdh och Charlie kom 3:a
Tilde Persson och Harry kom 5:a
Petra Dahl och Munsboro Supreme kom 4:a

Klass 3 LB
Ella Lindegårdh och Charlie kom 3:a även i denna klassen
Åsa red felfritt på ridskoleponnyn Lord-River i avd B vilket innebär placering.

Grattis till bra ritter och fina placeringarsmiley
__________________________________________________________________________

Resultat Royal cup 2013 :
Meetingpris i form av segertäcke från Skövde ridsport
Kategori B: Ida Selin – Sörgårns Cindy 15 poäng ( 6 från klass 3 och 9 från klass 4)
Kategori C: Nellie Berntsson – Golde Oz 17 poäng ( 8 från klass 3 och 9 från klass 4)
Kategori D: Emma Hillefors – White Satin 17 poäng ( 8 från klass 3 och 9 från klass 4)

Royal cups vandringspokal gick till Nellie Berntsson och Golden Oz (Särskiljde genom snabbast tid då både hon och Emma hade samma poäng)

Grattis till er önskar Skultorps Ryttarsällskap
___________________________________________________________________________

TACK TILL ALLA FUNKTIONÄRER
Vi i tävlingskommittén vill tacka alla er som var här under lördagen på klubbens fixardag och ni som var här i går som funktionär. Utan er så fungerar inte en tävlingsdag. Ni gjorde som vanligt ett superbra jobb.
Under gårdagen var det flera som kommenterade hur duktiga ni var. Både tävlanden, publik, domare mfl. Sträck på er. Ni har gjort en superinsats.Allihop! Hoppas att ni, precis som vi, ser fram emot fler roliga tävlingsdagar tillsammans.smiley

Detta var klubbens sista medlemsaktivitet. Funktionässchemat är nu avklarat. Vi väntar med spänning till 2014 då ett nytt schema kommer. Ridskoleelever får som ni kanske vet en halvdag / år och licensryttare två stycken halvdagar/år. Jag kan meddela att så gott som alla har under 2013 genomfört sitt uppdrag. Tyvärr finns det några som sluppit undan sitt uppdrag genom att inte dyka upp. Tack och lov är det ytterst få. (Dom går att räkna på två händer… och med 200 personer får väl det ses som ett stort engagemang. 95% av våra medlemmar genomförde sitt uppdrag. Tummen upp till er!!!
____________________________________________________________________________

TACK TILL SPONSORERNA
Vi vill också tacka våra sponsorer.
Gustafssons blommor som ser till att vi har fina blommor på vår anläggning samt inne på hoppbanan.
Alla hindersponsorer, coop, allmusikverkstan, hår och hair, lackdals bygg, jb villan, SRS, jula hotell, lorentzons styr, apartment, henåkers och combitech.

Detta var ju en inomhustävling och då blev man påmind och tacksam över vår fina belysning. Tack Björn nord och felxervice.

Dessutom fick vi väldigt fina priser till våra klasser. Filippas sponsrade med grimmor, Skara hästsport till segertäcken i klass 3 och 4 och skövde ridsport med hederspriser och täcken till royal cup vinnarna.
Utan er sponsorer skulle SRS ha svårt att genomgföra en tävling på samma sätt. Tack!
______________________________________________________________________________
Med detta så sammanfattar vi tävlingen som en lyckad tävlingsdag. Vi i tävlingskommittén är nöjda och blickar nu framåt mot två klubbtävlingar den 17/11 och 1/12. Hoppas vi ses då.