Jag fick ett tips om att Nellie berntsson skrivit om gårdagens tävling på hennes blogg.
Nellie bedriver en av Sveriges största bloggar och har 150 000 unika besökare varje dag. Igår var hon på Jutagården för att tävla Royal Cup och jag lovar att det var en av anledningarna till att läktarna var så fulla igår. Det var många hästtokiga tjejer och killar som ville ta kort och få autograf av henne.

På bloggen är rubriken. Ett ord WOW. Hon är nöjd med dagen och med Skultorps tävling. Den överträffade hennes förväntningar. Hon skriver: Hatten av till hela Skultorp och alla funktionärer och tackar även alla “fans” som var där för hennes skull.

Läs inlägget här:

http://nellieberntsson.se/2013/10/27/ett-ord-wow-2/

Det blev storslam för Nellie och hennes Golden Oz. Vinst i 90 och 95 samt vinst i meetingpris, kategori C. Som om inte det vore nog tog hon hem hela Royal cup och därmed blir vandringspokalen ingraverad med hennes namn samt får stå hemma hos henne under ett års tid. Grattis till Nellie önskar Skultorps Ryttarsällskap.