Här kommer en rapport från Ungdomssektionen som arrangerade en mycket lyckad och välbesökt Käpphästhoppning idag, söndag.

Idag anordnade vi en käpphästhoppning på Jutagården, där barnen fick prova på hur det är att vara med i en riktigt tävling och föräldrarna fick träna på att vara funktionärer. Klockan 10.00 samlades vi i ridhuset och 21 glada barn var klara för start! Vi började med att gå banan, som också kommer användas på blåbärshoppningen om ett par veckor, och drog sedan igång tävlingen. Barnen hoppade allt mellan bomklass och 70 cm och vi fick se många fina ekipage! Omkring 12.00 hade alla hunnit hoppa sina klasser och barn och vuxna började dra sig hemåt, men vi hann med att få lite bilder och en mindre gruppbild innan alla hunnit hem. En super kul dag som avslutades med diplom och förhoppningsvis en massa tips inför tävlingen! Tack för den här gången /Ungdomssektionen