I söndags genomförde klubben en blåbärshoppning. Det var runt 70 starter och över 30 var utklädda. smiley
Här kommer några kort på ett par fina deltagare:
Ofelia o Freja: (Foto mamma Nilo)Alice, Tilde och Svend: (Foto Johanna Bergman)Moa, Elina och Tyra: (Foto: Elinas mamma Annika)
På den här tävlingen så var det första gången som vi provade att ha ponnyer först och hästarna sen. Dagen började med ponny bomklass-90 cm. Därefter var det hästarnas tur. Vi startade på 50 cm och fortsatte upp till 90 cm. Ett upplägg som fungerade bra.

Vädret var kanon och det gick hur bra som helst att rida fram utomhus. Tänk. 1/12 och fortfarande 6-7 plusgrader där solen visade sig flera gånger under förmiddagen. Här ser ni hur det sett ut de senaste åren vid den här tidpunkten:
4/12 20125/12 2011

Eftersom det var maskeradtema så samlade vi alla som klätt ut sig i ridhuset och delade ut diplom. 5 stycken var framröstade och fick dessutom ta emot pris för bästa utklädnad. Det var svårt att välja då alla var mycket, mycket fina. Roligt med maskeradtema! Vinnare blev:
Julgranen Alma Sandelin, Pepparkaksgubben Johanna Larsson, Lucian Nikita Grundström, Tomten med bjällror Nelly Christiansson och Tomten med skägget Tilde Rydberg tillsammans med sin Ren Patron.