Det är ju inte bara hästintresserade som följer bloggen utan också personer som är intresserade av familjen Hansson/Nilsson.

I helgen var Familjen Hansson, det vill säga Frida, Johan, Vilmer och Noak i Malmö och hälsade på Johans bror Palle, Ann-Sofie och Kusinerna. De åkte på torsdag och var borta till och med söndag.

När man ska vara borta är det alltid lite pyssel med att få ihop allt med vikarier mm. Lite extra typiskt var att det just denna vecka visade sig vara en riktig sjukdomsvecka. Michaela hade trillat av hästen och gjort sig illa så hon kunde inte jobba och Jane blev magsjuk halvvägs in i veckan. På fredagen drabbades även den inkallade vikarien av magsjuka så det slutade med att Sandra Johansson, Petra Dahl, Carro Hoerschelmann, Åsa, Fanny och Carina Larsson gemensamt tog olika pass. Conny Dahl ställde också upp och lagade en boxdörr. Mamma var gårds- och hundvakt. Tack allihop för att ni finns och för att ni ställde upp med så kort varsel.

Frida med familj hade en toppenvistelse i Malmö. De var på stan i Malmö, i Köpenhamn och på akvarium. Bodde gjorde de som vanligt hemma hos kusinerna. Och det bästa av allt var såklart att vara med Edvard och Vendel och leka med deras skojiga leksaker.smiley