Från och med den här veckan så finns det kuvert till alla elever i stallet. De sitter i stallet på väggen mitt emot Roses box. I kuvertet finns information om den nya terminen samt fakturor på ridavgift och medlemskap för 2014.

Ridskolans ridgrupper
fortsätter på sina vanliga dagar och tider, några elever byter dagar och
meddelas separat.

Inför terminen 2014 så är vi förväntansfulla och ser fram emot ett nytt spännande år tillsammans med er. Vi är glada över att vi får förtroendet att vara er ridlärare ytterligare en tid och vi ska göra allt vi kan för att nå upp till era förväntningar.

Om du inte ska rida kvar till våren skall din plats sägas upp senast den 20 december.

Ridskolan håller på till och med lördag den 21/12 och nästa vecka väntar mängder med roliga avslutningslektioner. Därefter tar vi lite jullov för att starta upp ridskolan igen tisdag v.2.

Läs brevet här med all information gällande 2014: