.
I fredags förra veckan kom ett riktigt snöoväder. Från att jag sagt att det var en varm och mild december och jämfört bilder från tidigare år blev det nu inte längre så olikt. Denna bild är tagen den 7/12.
Det svänger snabbt och det är sannerligen svårt att hinna med i svängarna.

I fredags fick vi som sagt ställa in temadagen och ovädret fortsatte långt in på natten. På lördag morgon var det förhållande stilla utomhus men ovädret hade lämnat efter sig en hel del snö… på vissa ställen meterhöga drivor. Det var som ni kanske förstår helt oplogat överallt och vägen var gömd under snön. Morgongruppen 8.30 fick ställa in då Frida, Åsa och Johan hade fullt upp med snöröjning. Kl 10.00 var det däremot lite bättre ordning och grupperna kunde rida som vanligt. Men det visade sig såklart att det inte bara var dom här problemen på Jutagården. Flera elever hade så klart svårt att ta sig till ridskolan denna dag och tvingades lämna återbud. Inte så konstigt.