God Jul & Gott Nytt År önskar vi alla elever och läsare.

Vilken avslutningsvecka vi fick. Underbara lektioner blandat med seriösa och mer lekfulla inslag. Vi har blivit ordentligt firade av våra underbara elever och ridgrupper med presenter, hälsningar och julkort. Det värmer. Ni är så gulliga som tänker på oss. Tack så mycket för superfina julklappar! Ni är bäst!

Liten avslutningsglimtar

Onsdagsgruppen 18:00 efter deras spexiga gymkhana:

Louise svävade bland molnen i hennes änglautstyrsel under en dressyrlektion med egen ihop satt julmusik:

Nu har vi tänkt att ta lite ledigt under jul och ägna oss åt att bara vara, mysa och umgås med nära och kära. Självklart blir det lite ridning och stalltimmar ändå, mest för att det är så ofantligt roligt och för att många av våra nära och kära finns just i stallet.smiley

Alla läsare hälsas välkomna igen i Januari. (Ridskolan startar tisdag 7/1.)

Många varma härliga julhälsningar från oss alla på Jutagården!