Tävlingsåret 2013 är över och SRS sammanfattar året som lyckat både vad det gäller egna arrangerade tävlingar och prestationer bland klubbens tävlingsryttare. Vi har haft många licensryttare i år vilket inte minst har synts på resultat och startlistor. SRS har varit väl representerade ute på olika tävlingar både i dressyr, hoppning, fälttävlan och körning. På flertalet av tävlingar har SRS varit den klubb med flest ryttare i startfältet. Häftigt för att vara lilla Skultorp. smiley

Jag uppmanar alla att ta en kik bakåt i bloggen då många inlägg faktiskt handlar om just SRS:s tävlingar och tävlingsekipage. Där kan man läsa om resultat mm och jag lovar… Det finns många fina höjdpunkter att ta del av.

Men hur som helst… Snart är det 2014 och ett nytt tävlingsår väntar framför oss. Du hänger väl med oss redan från start?

Tävlingskommittén bjuder in alla tävlingsintresserade (från lokal och uppåt) till ett Tävlingsryttarmöte den 12 januari kl 16.00 då vi ska diskutera vårens lagserier. (Gota ponny och häst, Div 2 dressyr ponny och häst samt fälttävlan.) Mer info kommer att läggas ut på klubbens hemsida. (Ett utskick har gått ut till alla ryttare som haft licens under 2013)

Varmt välkomna, gamla som nya medlemmar, hoppas vi ses!