Nu är vi i full gång och planerar sommarens ridläger. Datum ska fastställas och prospektet skall göras. Därefter kan vi börja ta emot anmälningar. Vi planerar att första anmälningsdag ska vara 1 februari kl 8.00. Håll utkik på bloggen, hemsidan, i stallet och på Facebook. Vi kommer även maila ut informationen till alla deltagare som var på läger förra året.

Viktig fråga: Men innan dess så har vi en fråga. Vi vet att det är några som önskar sig ett längre ridläger. I nuläget har vi haft 7-dagars som vårt längsta ridläger men det har kommit in önskemål om ett ännu längre ridläger. Vi är lite osäkra… Det klart… man skulle hinna göra ännu mer roliga saker… men finns det verkligen tillräckligt många därute som vill gå på ett exempelvis 9-dagars? (tidpunkt runt v.26) Vi skulle vilja att ni som är intresserade av att gå på ett sådant läger hör av er till oss via mail eller sms. Det går självklart också bra att prata med oss i stallet när vi träffas.

Planerade ridläger
v.25 5-dagars
v.26 7-dagars (alt 9-dagars)
v.27 5-dagars
v.32/33 5-dagars träningsläger egen häst/ponny
v.33 3-dagars

Har du andra synpunkter eller önskemål går det givetvis jättebra att kontakta oss.
Vi försöker uppfylla allas önskemål så långt det går.smiley