I söndags hade vi tävlingsmöte för våra licensryttare. Det var som vanligt helt fullsatt i vår lilla cafeteria och tillslut fick även ståplats tillämpas. Det är verkligen kul att vi är så många och att alla är på från början. smiley
Föreningen har arbetat fram ett material med information till dig som tävlar för Skultorps Ryttarsällskap. Informationen kommer läggas ut på klubbens hemsidan och även här inom kort. Det handlar om SRS:s tävlingspolicy, att tävla för klubben, hur du går til väga för att tävla i lag, lagryttarens och lagledarens ansvar.

Protokoll från tävlingsmötet kommer läggas ut på klubbens hemsida inom kort. Där kan även du som inte kunde komma i söndags ta del av allt som hände.

På mötet bestämdes att vi kommer att anmäla lag till:
– Gotacupen ponny (19 stycken ryttare är intresserade hittills) Lagledare är Anki Sjöqvist
– Div II dressyr häst (7 stycken ryttare är intresserade hittills) Lagledare Elin Andersson

Övriga serier där det finns intresse för är: (tyvärr inte tillräckligt många hittills för att anmäla lag. Sista anmälningsdag är 15/2 så vet du någon som är intresserad är det bara att kontakta tävlingskommittén eller lagledaren. Får vi ihop lag så anmäler vi självklart även till dessa serier.)
– Gotacupen häst (4 stycken ryttare är intresserade hittills) Lagledare Åsa Alsterlund & Angelica Hoerschelmann
– Div II dressyr ponny (8 ryttare intresserade hittills men LA-ryttare saknas) Lagledare Cecilia Angshed
– Div I hoppning ponny (4 ryttare är intresserade hittills men LA-ryttare saknas) Lagledare ?
– Illuster cup fälttävlan ponny. Oklart från distriktet om det blir en serie. (4 ryttare är intresserade hittills) Lagledare ?
.
Som sagt sista anmälningsdag för att anmäla lag är 15/2. Är du intresserad, eller vet någon annan som är går det bra att kontakta tävlingskommittén för att anmäla ditt intresse.

.
OBS: NYA REGLER FÖR GOTACUPEN.
Igår kom det ut nya regler för gotacupen på distriktets hemsida. Läs dem här: http://www3.ridsport.se/Distriktssajter/Vastergotland/Tavling/Alltomserierochcuper/Regler/
Det innebär att vi anmäler 1 lag och att alla SRS-ryttare rider lagklassen och de 3 bästa räknas. Skulle SRS-laget placera sig får alla lagryttare pris. Lagklassen rids i en grundomgång med olika bedömningar, (Vilka ?), ingen omhoppning. Sista omgången är det stilbedömning.

Jag tror att detta kan bli ett bra och roligt upplägg för skultorp. Bara dom inte lägger in en regel för ett maxantal ryttare/klubb. Vi är ju ganska många. smiley