Anmälningarna har varit rekordmånga och vi passerade på bara någon timma 100 anmälningar. Nu är vi uppe i 114 stycken. Detta har ju så klart varit superroligt och vi blir väldigt stolta och glada över att intresset är så stort. Dock så har detta medfört att det varit svårare än någonsin att fördela platserna och inte minst hästarna. Vi har tvingats gå på anmälningstid och det känns hårt med tanke på att ingen anmälan kan betraktas som sen. Vi är grymt imponerade av er alla. Anmälan och avgiften är inbetald som den ska redan första dagen så det har gjort vårt jobb extra svårt. Som tur är så är ni ödmjuka, lätta att ha med att göra och väldigt förstående. Flera av er har gått med att byta läger och ser positivt på detta. Det är skönt kan jag säga. Ni är bäst!smiley

Vad det gäller utdelning av hästar har det på vissa läger varit svårt. Valen har kretsat runt ett par hästar och många har önskat samma. Här fick vi tillämpa lottdragning för att skilja vissa åt. Hästarna är ju som vanligt preliminära och kan komma att bytas på grund av tappsko, skada eller för att det helt enkelt inte passar er emellan.

På läger 1 och 3 var trycket extra hårt. Här har vi fortfarande ett par frågetecken som vi hoppas kunna lösa i helgen så att ingen behöver stå på reservplats.

En del av er står på reservplats på grund av att vi inte kunnat hitta någon anmälningsavgift från er. Om ni betalt ber vi er kontakta oss omgående. I annat fall kan ni komma att riskera er plats då det på vissa läger finns fler som vill in.

Här kommer äntligen anmälningslistan där du kan se vilken häst du blivit bokad på. Vi vet att ni är många som längtat efter detta och hoppas inte att vi gör någon besviken när vi nu publicerar den. Håller tummarna för att ni blir nöjda med er lägerhäst.