Nu är klubbens funktionärsschema klart.

För alla ridskoleelever är det obligatoriskt med 1 halvdag/år och för alla licensryttare är det obligatoriskt med 2 halvdagar/år.

Här kan du hitta på vilket tillfälle du är bokad på.

Planera redan nu in det i din almanacka så det inte krockar med någon annan aktivitet. Skulle det inte passa så får du själv ordna med att byta med någon annan medlem.

Vill du vara med på fler tävlingar eller fixardagar är det bara att kontakta mig via mail fanny@jutagardensstuteri.se. Det är faktiskt himla kul att hjälpa till, vi brukar ha jätteroligt tillsammans och man lär sig himla mycket. Flera medlemmar hör av sig innan tävling för att kolla om det finns något man kan göra. Underbart!smiley


Funktionärsutbildning

Klubben arrangerar en utbildningsdag för våra funktionärer. Under en av ridskolans temadagar, tisdagen den 25/2 kl 18.00 hälsas alla medlemmar välkomna. Tävlingskommittén finns på plats och informerar och går igenom alla uppdrag. Hoppas på stort intresse och att många kommer denna dag. Välkomna!