Förra veckan var det sportlov och aktiviteten på Jutagården var som vanligt hög.

Många av stallassistenterna sov över och spenderade många lovdagar i stallet.

Vi stod med i Skövdes sportlovsprogram med Prova-på-ridning och det var många barn som ville testa på ridning. Tyvärr kunde vi inte ta emot alla då det var så högt tryck. Till er som inte fick plats välkomnar vi en annan gång. Som vanligt så fanns flera duktiga medhjälpare på plats för att hjälpa till. Ni är fantastiska allihop. Utan er vore det inte alls samma klass. Ni gör ett grymt bra jobb med att välkomna alla till Jutagården. Vi har fått mycket beröm och flera har hört av sig efteråt för att tacka för en otroligt proffsig och rolig sportlovsaktivitet. Snälla hästar, trevligt bemötande, bra service med en kunnig hästtjej till varje barn och dessutom en rolig och lång ridlektion. Det gjorde vi bra! Tack till Johanna, Carro, Ella, Lina, Sally, Elin och Jane som hjälpte till med detta.

En av kvällarna var det banhoppningsträning på Grevagården. Ryttare från klubben var bland annat Lina Sjöqvist, Louisa Kjernald, Frida Jonsson och Ella Larsson. (Tyvärr stannade jag inte hela kvällen så jag är osäker på om det var några mer som kom senare.)

Vi hade flera privatlektioner inplanerade dagtid eftersom det var många som ville ha extra träning på lovet när de var lediga.

Dessutom var vi (Jag och Frida) iväg en av dagarna och tränade dressyr för vår dressyrtränare Kajsa Boström.

På söndagen hade SRS en programridning och dressyrdomare Barbro Andreasson var på plats för att hjälpa 13 av klubbens ryttare. Tack till Cecilia som ordnade detta träningstillfälle för oss. Det är alltid lika givande att få rida program.