På fredag är det dags för terminens första temadag.

Det vill säga att den vanliga fredagsridningen byts ut mot en teoridag. Alla ridskolans elever är hjärtligt välkomna att delta.

Att anmäla till tävling- Inställd pga för få anmälda

På fredag startar vi klockan 17.30 med genomgång av att anmäla till klubbtävlingar via någonting som kallas för TDB = Tävlingsdatabasen. Från och med 2014 är detta ett krav och enda sättet att anmäla sig till våra tävlingar.

.

Käpphästhoppning-Inställd pga för få anmälda

Samtidigt, dvs kl 17.30 kan barnen vara med på käpphästhoppning. De får en träning på hur det går till att tävla. Vi går igenom allt ifrån att anmäla sig i sekretariatet, till att gå banan, framridning och själva tävlingsritten. Det är en nyttig teori för alla som har lite eller ingen tävlingsvana eller för er som bara vill ha en kul stund i stallet.

.

Grönt kort kurs – inställd

På grund av få anmälda så väljer vi att skjuta upp Gröna kortet kursen till i höst om det finns mer intresserade eller början av nästa år. Välkomna då.

Läs mer om temadagarna här: