Hej på er.

Jätteroligt att ni är så många som ska vara med på morgondagens temadag.

Jag ringde upp till Svenska Ridsportförbundet idag för att få kompletterande material till imorgon och då fick jag mycket positiva kommentarer. Hon tyckte att det var väldigt kul att vi hade så många som var intresserade och extra roligt att eleverna fortsätter och även ta märke 3 och 4. När hon hörde att vi hade ett par som ska ta bronsmärket blev hon imponerad. smiley

Tider och gruppindelning:

KL 17:00 Märke I (Sekretariatet) Märke III Barn (Cafeterian)

KL 18:00 Märke II (Sekretariatet) Märke IV & Bronsmärket (Cafeterian)

KL 19:00 Märke III Ungdom & Vuxen (Cafeterian)

Om ni inte kan den tilldelade tiden får du meddela oss så ser vi om vi kan lösa det.

Är ni fler som vill ansluta är det bara att maila mig. Vi försöker lösa det mesta även fast vi kanske inte har uppkopierat material till alla efteranmälningarna. Men det löser vi i efterhand i så fall.

Cafeterian håller öppet så enklare fika finns till försäljning.

Varmt välkomna!