I slutet av förra veckan var det dags att inta Scandinavium, Svenska mässan och Göteborg Horse Show.

Jag var där under flera dagar och träffade som vanligt på många människor hemifrån. Kul att så många elever och familjer väljer att åka ned och titta på tävlingarna.

Jag fick bland annat se en fantastisk clinic med Patrik Kittel samt hopp och dressyrklasser på högsta nivå. Extra roligt var att det var så många svenskar med som presterade väldigt bra. Det var många som placerade sig riktigt bra och till och med vann. Det bästa under helgen måste varit Patrik Kittels 2:a placering i Küren och Emma Emanuelssons vinst i lördagens 155-hoppning.

Som vanligt blev det lite shopping. Bästa dag för detta var helt klart torsdagen. Helt super att vara på plats när mässan öppnar första dagen… Då var det ordning och reda i stånden och välfyllda hyllor med toppenerbjudanden. Dessutom var det riktigt behagligt med folk. Inga köer eller trånga affärer fulla med folk. Jag gjorde några fynd både till mig själv, Frida och ridskolan. smiley