Nu händer det sannerligen otroligt mycket…

Jag hinner inte med… Puhh!!!

I korta drag…

.

Jutagården har numera en egen vaktmästare

Patrik som har varit hos oss sen början av 2014 är numera anställd hos oss. Han är vår egen vaktmästare som fixar och donar med det mesta. Hjälper han inte till i stallet eller med hästarna grejar han med något annat projekt. I nuläget jobbar han för fullt med att renovera ridlägerstugorna. Vi tycker att det är så kul att ha Patrik hos oss och vi välkomnar honom i gänget. Vi ska göra allt vi kan för att han ska trivas hos oss. smiley

.

Emilia gör praktik hos oss

Emilia Krantz gör sin praktik här. Emilia har ridit hos oss under flera år, nu pluggar hon på en hästutbildning i Svenljunga. Emilia gjorde sin praktik här i 4 veckor. Så kul. Tack för bra hjälp under dessa dagar.

.

2-dagars dressyrtävling

I helgen var det dressyrtävling i 2 dagar för följande hästar från stallet, Confidence (Hälge), Lakris, Tim Tom, Let´s Dance, Surprise och Chappis var iväg under dessa dagar. Flera av dem båda dagarna.

Med oss hade vi Super-duper bra hjälp. Jane, Emilia Krantz och Johanna Bergman. Tack till er, ni gjorde ett superjobb.

Hästarna gick bra och Fanny, Elin och Åsa var placerade under denna helg.

Se resultatlista här:

http://online.equipe.com/sv/competitions/8708

.

Fortbildning i Stockholm

I början av denna vecka var jag och Frida i Stockholm på ridlärarfortbildning. Det var en superbra föreläsning Johan Plate. Johan är lärare inom beteendevetenskap, Idrottspsykologisk rådgivare och har skrivit 11 böcker på temat prestationens psykologi.

Detta var en superbra dag!

.

Conrad-träning

Efter vår Stockholmsresa var det bara hem och packa om. Nu skulle vi iväg till Helsingborg med två hästar. Frida skulle träna för Conrad Schumacher. Med oss hade vi Hälge och Lakris. Det blev två enormt bra dagar och hästarna gick kanon. Dessutom så fick vi se många andra duktiga ryttare som också tränades av Conrad.

.

Kajsa-träning

Idag, fredag var det Tim-Toms och Lets Dances tur att åka på dressyrträning för Kajsa Boström. Även denna träning gick väldigt bra och det känns riktigt kul att vi har två fina 5-åringar i stallet.

.

Fortsatt planering

Nu rullar timmarna vidare… Just nu är vi i full färd med att planera allt inför nästa vecka. På lördag är det förresten temadag. Glöm inte det.